Το αεροσκάφος αυτό διακοσμήθηκε με την ευκαιρία των 70 χρόνων της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών. Ο επετειακός διάκοσμος σχεδιάστηκε από τον Δημήτρη Σταθόπουλο/Icarus Workshop χρησιμοποιώντας τον Ηρακλή από το σήμα της μοίρας και το σύνθημα της μοίρας «Οπουδήποτε οποτεδήποτε» σε δύο γλώσσες. Τα σήματα αυτά υλοποιήθηκαν με την πλήρη συνεργασία και υποστήριξη της Icarus Workshop και είναι απόλυτα πιστά στα σήματα που βάφτηκαν στο αεροσκάφος. Τα σήματα αυτά μπορούν να παραγγελθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε έλικες με λογότυπα της Segers στους εξωτερικούς κινητήρες και έλικες με λογότυπα της ΕΑΒ στους εσωτερικούς κινητήρες.
Πριν εφαρμόσετε τις σημαίες στις εξωτερικές δεξαμενές συνιστάται να βάψετε την επιφάνεια εφαρμογής λευκή διότι εάν εφαρμοστούν κατευθείαν επάνω σε μαύρο μπορεί να φαίνονται πιο σκούρες. Για να μασκάρετε την λευκή επιφάνεια μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το σχέδιο μάσκας που υπάρχει σε αρχείο .pdf ΕΔΩ.