Skip to main content

 Η X series της LM Decals αποτελείται από σήματα τα οποία προέρχονται από ειδικές παραγγελίες και εκτυπώνονται κατά παραγγελία. Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίματα αναλόγως των αναγκών του μονελιστή, και υπόκεινται μόνο σε περιορισμούς της μεθόδου εκτύπωσης.

 Αντί της μεταξοτυπίας, η οποία χρησιμοποιείται για άλλα σετ σημάτων μας, η X-series εκτυπώνεται χρησιμοποιώντας ψηφιακή εκτύπωση sol-Ink, και το κόστος του κάθε σετ εξαρτάται από το μέγεθος του και την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού του. Η τελική διάταξη του σετ μπορεί να διαφέρει από αυτήν που απεικονίζεται, καθώς θα την προσαρμόσουμε ανάλογα με την κλίμακα που θα μας ζητήσετε προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος όσο το δυνατό χαμηλότερο. Ωστόσο, θα υπάρχουν όλα τα σήματα που θα βλέπετε, με την προϋπόθεση ότι είναι δυνατό να εκτυπωθούν στην κλίμακα που επιθυμείτε.

 Γενικά, τα σετ της X-series δεν είναι ετοιμοπαράδοτα. Εκτυπώνονται κατά παραγγελία και κατά συνέπεια οι χρόνοι παράδοσης είναι κατ 'ανάγκη μεγαλύτεροι από ότι για τα άλλα μας σετ σημάτων. Περιστασιακά μερικά σετ μπορεί να τυπωθούν σε πολύ περιορισμένο αριθμό. Η διαθεσιμότητά τους θα επισημαίνεται.

 Αν έχετε οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις σήμανσης ενημερώστε μας και θα κάνουμε ότι καλύτερό μπορούμε για να σας ικανοποιήσουμε.

 Όλα τα σήματα που υπάρχουν στα σετ μας στις άλλες μας σειρές μπορούν να εκτυπωθούν σε άλλες κλίμακες αναλόγως των αναγκών σας, στα πλαίσια της X-series.

 Λόγω της μεθόδου εκτύπωσής τους τα σήματα της X-series διαθέτουν ενιαίο φιλμ αντί για ανεξάρτητο φιλμ για κάθε σήμα. Η μοντελιστής θα πρέπει να κόψει κοντά στο σήμα προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το φιλμ που θα παραμείνει γύρω από το σήμα στο μοντέλο.

 Παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις επιθυμίες σας. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τα κόστη και τους χρόνους παράδοσης.

Για την παραγγελία σημάτων από την X-series παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και πείτε μας τι χρειάζεστε. Παρακαλούμε μη ξεχάσετε να μας πείτε ποια κλίμακα σας ενδιαφέρει!