Πυροσβεστικό Σώμα ελικόπτερα BK-117

Το Πυροσβεστικό Σώμα χρησιμοποιεί τρία ελικόπτερα BK-117.
Μπορούν να παραγγελθούν σήματα για οποιοδήποτε από αυτά σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμείτε.

Κλίμακα

Τιμή

1/72

3 Ευρώ

1/32

8 Ευρώ

 

Ολυμπιακή Αεροπορία Douglas DC-3


Το Douglas DC-3, η γνωστή Ντακότα, ήταν μέρος του στόλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την ίδρυση της εταιρίας το 1957. Υπήρχαν τότε 14 αεροσκάφη του τύπου σε υπηρεσία. Τα τελευταία τρία συνέχισαν να χρησιμοποιούνται μέχρι το 1977. Στη διάρκεια της καριέρας του με την Ολυμπιακή το DC-3 φόρεσε τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τα σήματα που παρέχουν αυτά τα σετ είναι για την μεσαία και την τελευταία παραλλαγή. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα για οποιοδήποτε συγκεκριμένο αεροσκάφος πέρα από τα εικονιζόμενα. Απλά πείτε μας ποιο συγκεκριμένο αεροσκάφος ( το νηολόγιο του) σας ενδιαφέρει.

  Ολυμπιακή Αεροπορία Douglas DC-6


Το Douglas DC-6 χρησιμοποιήθηκε από την Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1957 έως το 1972. Στη διάρκεια της καριέρας του με την Ολυμπιακή το DC-6 φόρεσε τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τα σήματα που παρέχουν αυτά τα σετ είναι για την μεσαία και την τελευταία παραλλαγή. Τα DC-6 της Ολυμπιακής είχαν ονόματα ελληνικών νησιών. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα για οποιοδήποτε συγκεκριμένο αεροσκάφος πέρα από τα εικονιζόμενα. Απλά πείτε μας ποιο συγκεκριμένο αεροσκάφος (το νηολόγιο του ή το όνομά του) σας ενδιαφέρει.

Ολυμπιακή Αεροπορία Douglas DC-4


Η Ολυμπιακή αεροπορία χρησιμοποίησε δύο αεροσκάφη Douglas με νηολόγια DC-4 SX-DAC και SX-DAG. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα για οποιοδήποτε από τα δύο αεροσκάφη. Τα σήματα στην εικόνα είναι για την πρώτη χρωματική παραλλαγή του τύπου. Μπορούν να εκτυπωθούν σήματα και για την μεσαία ή την τελευταία παραλλαγή οι οποίες ήταν παρόμοιες με εκείνες των DC-3 και DC-6. Απλά πείτε μας ποιο συγκεκριμένο αεροσκάφος (το νηολόγιο του) σας ενδιαφέρει.

Ολυμπιακή Αεροπλοΐα Aérospatiale Alouette II


Η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, θυγατρική της Ολυμπιακής Αεροπορίας υπεύθυνη για τις πτήσεις εσωτερικού και τα ελαφρά αεροσκάφη, χρησιμοποίησε τρία ελικόπτερα Aérospatiale Alouette II με αριθμούς νηολογίου SX-HAH, SX-HAI και SX-HAN. Μπορούν να παραγγελθούν τα σήμα για οποιοδήποτε από αυτά τα ελικόπτερα σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

 

Ελληνική Αστυνομία MBB Bo105


Η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί τρία ελικόπτερα MBB Bo105 με αριθμούς νηολογίου SX-HPA, SX-HPB και SX-HPC. Το SX-HPC είναι εξοπλισμένο με κώνο ραντάρ στο ρύγχος. Και τα τρία ελικόπτερα εξωτερικά φέρουν πρόσθετο εξοπλισμό για τον αστυνομικό τους ρόλο. Μπορούν να παραγγελθούν τα σήμα για οποιοδήποτε από αυτά τα ελικόπτερα σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

 

Ελληνική Αστυνομία Eurocopter EC-135

Η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί δύο ελικόπτερα Eurocopter EC-135 με αριθμούς νηολογίου SX-HPD, και SX-HPE. Μπορούν να παραγγελθούν τα σήμα για οποιοδήποτε από αυτά τα ελικόπτερα σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

 

Agusta Bell AB-412 Gobierno de Canarias

Εκμισθωμένο από την Inaer ελικόπτερο Agusta Bell AB-412 το οποίο χρησιμοποιείται από την τοπική κυβέρνηση των Καναρίων Νήσων.

Λόγω της μεγάλης αντίθεσης στα χρώματα του ελικοπτέρου και της ελαφριάς διαφάνειας που πάντοτε παρουσιάζουν οι λευκές χαλκομανίες όταν τοποθετούνται σε επιφάνειες με χρώματα μεγάλης αντίθεσης όπως είναι το κόκκινο και το μαύρο, παρέχονται κατ' επιλογή και λευκά υποστρώματα για όλα τα σήματα.

Τα σήματα εκτυπώνονται σε οποιαδήποτε κλίμακα απαιτείται. Μπορούν να εκτυπωθούν και διαφορετικά νηολόγια κατ' απαίτηση.

Agusta A109e Power ΕΚΑΒ

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοηθείας (ΕΚΑΒ) αρχικά διέθτετε 5 ελικόπτερα Agusta A109e Power για ρόλους διάσωσης και διακομιδής ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές. Νωρίς στην υπηρεσία των ελικοπτέρων αυτών σημειώθηκαν τρία ατυχήματα με αντίστοιχες απώλειες ελικοπτέρων από τον αρχικό στόλο των πέντε. Μετά από αυτά τα ελικόπτερα που απέμειναν ενσωματώθηκα στην 358 Μοίρα Έρευνας Διάσωσης της ΠΑ στο Σμήνος Ελικοπτέρων Άμεσης Βοήθειας (ΣΕΑΒ).

Τα σήματα εκτυπώνονται σε οποιαδήποτε κλίμακα απαιτείται. Μπορούν να εκτυπωθούν και διαφορετικά νηολόγια κατ' απαίτηση.

  Beech 18C Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Το συγκεκριμένο αεροσκάφος Beech C18 χρησιμοποιήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από το 1951 έως τις αρχές του 1965. Με τα συγκεκριμένα χρώματα φαίνεται να πέταγε από το 1958. Έχουν βρεθεί ελάχιστες φωτογραφίες που να τεκμηριώνουν το συγκεκριμένο αεροσκάφος. Η ιστορική έρευνα και τα έγχρωμα προφίλ έγιναν από τον Ηλία Κορομπίλη .