Σήματα ΔΕΗ & ΟΤΕ

Τα σήματα είναι κατάλληλα για τα οχήματα αυτών των εταιριών και εκτυπώνονται στην ποσότητα, το μέγεθος και την κλίμακα που απαιτείται.

Σήματα Πυροσβεστικού Σώματος

Διάφορα διακριτικά που χρησιμοποιούνται στα οχήματα του ΠΣ.

Η Τεμάξ κατασκευάζει αμαξώματα πυροσβεστικών οχημάτων και το λογότυπο της υπάρχει σε πολλά οχήματα που χρησιμοποιεί το ΠΣ.

Daimler ambulance

London City Council

Σήματα οχημάτων Ελληνικής Χωροφυλακής


Για 150 χρόνια η Ελληνική Χωροφυλακή ήταν το μεγαλύτερο αστυνομικό σώμα στην Ελλάδα. Το 1984 ενοποιήθηκε με την Αστυνομία Πόλεων  και σχηματίστηκε η σημερινή Ελληνική Αστυνομία.
Το σήμα αυτό ήταν χρησιμοποιήθηκε από τη δεκαετία του 1970. Τα οχήματα της ΕΧ την περίοδο εκείνη ήταν βαμμένα με ένα πράσινο-γκρι χρώμα και τα περιπολικά είχαν λευκές πόρτες και οροφές. Το σήμα υπήρχε σε μαύρο επάνω στις λευκές πόρτες και σε λευκό όταν εφαρμοζόταν επάνω στο  πράσινο-γκρι του οχήματος.
Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιοδήποτε χρώμα, αριθμό και κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

North Metro SWAT M1114 Humvee

Αυτό το θωρακισμένο M1114 Humvee ήταν σε χρήση με την ομάδα SWAT (Special Weapons and Tactics) του αστυνομικού τμήματος North Metro της Βοστώνης των ΗΠΑ, τον Απρίλιο του 2013. Το χρώμα του ήταν ένα πολύ σκούρο γκρίζο, σχεδόν μαύρο. Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής. Όταν εκτυπώνονται σε μεγαλύτερες κλίμακες και μπορούν να συμπεριληφθούν και τα διακριτικά για τις στολές εάν χρειάζονται.

Detroit-FBI-SWAT-M997 Humvee

Αυτό το M997 Humvee ήταν σε χρήση με την ομάδα SWAT (Special Weapons and Tactics) του FBI στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Το χρώμα του ήταν ένα πολύ σκούρο γκρίζο, σχεδόν μαύρο αλλά το εσωτερικό φαίνεται ότι διατήρησε το αρχικό  στρατιωτικό olive drab χρώμα του. Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

SERT M113

Αυτό το σκουρόχρωμο Μ113 ήταν σε χρήση με το αστυνομικό τμήμα της πόλης Ρίτσμπορο στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

 

METRO SWAT M06

Αυτό το τεθωρακισμένο όχημα Μ106, πρώην μεταφορέας όλμου, ήταν σε χρήση με με την ομάδα SWAT (Special Weapons and Tactics) ενός αστυνομικού τμήματος της πολιτεία Μασατσούσετς των ΗΠΑ. Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

 

Carolina Beach Police Humvee

Αυτό το όχημα Humvee, με τον ελκυστικό χρωματισμό ήταν σε χρήση με το αστυνομικό τμήμα του Carolina Beach στις ΗΠΑ.

Δεν είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε καλύψει το 100% των σημάτων αυτού του οχήματος καθώς έχουμε βρει μόνο δύο φωτογραφίες του! Οποιοσδήποτε συνεισφέρει περισσότερες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του σετ θα λάβει ένα σετ σημάτων δωρεάν!

Τα σήματα αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής.

LMX 0080 Ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας 2004 - σήμερα

Από το 2004 οι πινακίδες κυκλοφορίας των ελληνικών οχημάτων άλλαξαν ώστε να συμμορφώνονται με τα πρότυπα της ΕΕ και εμφανίζουν στο αριστερό τους άκρο την σημαία της ΕΕ με το ενδεικτικό της χώρας.

Τα σήματα αυτά εκτυπώνονται κατά παραγγελία σε οποιαδήποτε κλίμακα επιθυμεί ο μοντελιστής και μπορούν να εκτυπωθούν τα νούμερα που επιθυμείτε ώστε να μπορεί ο μοντελιστής να αναπαραγάγει υπό κλίμακα όποιο συγκεκριμένο όχημα θέλει. Επίσης μπορούν να συμπεριληφθούν και τα κατάλληλα αυτοκόλλητα ΚΤΕΟ που επιθυμείτε στις πινακίδες.